En merkedag

For 21 år siden fødte jeg minstemann. Det var en av de vintrene det snødde og blåste mye! Husker vi måtte måke oss inn til huset som hadde stått tomt de dagene vi var vekk fra det.. Familien vår besto nå av tre barn, en mor og en far, og en hund eller to.. husker ikke akkurat status i dag.

Gutten min har midlertidig flyttet hjemmefra og er for tiden på Folkehøyskole. Han står på egne ben, og slik er det godt at det er, selv om jeg savnet ham på en dag som denne.. Vi skal nok markere 21-årsdagen når han en helg kommer hjem, om ikke så lenge…

Mye har skjedd i familien vår siden den gang. Skilsmisse, de to andre barna mine, to døtre, har også flyttet hjemmefra og stiftet egne familier. Igjen sitter jeg og likevel er jeg ikke alene.

Jeg har god kontakt med barna mine som jo nå er voksne. Jeg har blitt bestemor, eller mormor, til to vakre tvillinger som har rukket å bli to og et halvt år. De har reist hjem til seg etter å ha feiret jul/nyttår sammen med oss. Ikke akkurat på julaften, men likevel ble det en fin julefeiring med mange hyggelige stunder og måltider. 🙂

Jula er vel over nå, og resten av jula ryddes ut. Et nytt år står for døren, og jeg har bestsemt meg; dette året skal bli ennå bedre enn 2013! I år skal ingen falle, ihverfall ikke jeg! Nye opplevelser skal være gode, lærerike og spennende..

Velkommen 2014; jeg er klar! 🙂

4 thoughts on “En merkedag

Leave a comment