Bryllupsforberedelser

Det er mange rare notater jeg gjør meg for tiden, og det sendes smser og mmser i hopetall. Vi skal avvikle bryllup for eldstejenta ved hytta vår til helgen. Forberedelsene har foregått i over et år, men detaljene legges først nå de siste ukene. Det er en eskalasjon av detaljer som skal være med i planene.

De bestemte tidlig at bryllupsselskapet skal være utendørs, og datoen ble satt til 17. august. Huff.. er det ikke litt sent til å være et uteselskap? Det kan bli fint, men været kan jo også være så ustabilt nå for tiden..

Telt skal settes opp, bord og stoler, duk, blomster og pynt på bordene. Mat til 50 mennesker skal hans familie stå for siden de bor i nærheten, mens vi ordner med drikke og alkohol..

Datteren min har funnet brudekjolen, men til den skal det være slør, og ny underkjole må til.. Sko, og en liten hvit jakke som skal på toppen av brudekjolen. Håret skal settes opp, og så var det brudebuketten! 

Puh, følger du med?

Fortalte jeg at selskapet skal være ute på en øy uten veiforbindelse, og at alt må fraktes dit med småbåter? Alt skal ut dit, og så skal alt tilbake igjen på søndag..

Brudens mor skal holde tale. Den tror jeg er klar.. har beregnet at den tar mellom 4 og 5 minutter å holde. Jeg kommer sikkert til å gråte på slutten av den. Det gjorde jeg da jeg leste den opp for min mor i går.

Bryllupsgave er kjøpt inn. Gaven er også mitt bidrag til gjennomføring av selskapet, så det merkes i lommeboken..

Så nå er det meste tenkt gjennom og  klart. Ny kjole er kjøpt inn, tilbehør er lånt og kjøpt inn. Hårlakk, krøller, neglelakk, parfyme, sminke.. Kofferten er pakket, og jeg tror jeg har tenkt på alt..

 

21 thoughts on “Bryllupsforberedelser

 1.  Det høres ut som du har fått med deg det meste ja, 🙂 Tror det blir ett flott bryllup du er flink til å ordne opp, og din datter blir nok lykkelig gift. Håper du viser bruden og kjolen etterpå i ett innlegg, det hadde jo vært kos å se da.. 🙂 Ønsker brudeparet lykke til og måtte dere kose dere.. masse…
  Talen klarer mor godt, vet jeg. 😉

  Like

   1.  Jeg vet, du har jo ledet mange bloggtreff før, så det blir ikke så ulikt på en måte, bortsett fra at det er lov til å gråte en lykketåre i bryllup. 🙂
    Lykke til.
    Klem til deg. 🙂

    Like

 2.  Så spennende!

  Jeg holder på med forberedelser til konfirmasjonen til eldstejenta. Hun konfirmeres om 16 dager. Utrolig så mye som skal på plass der også, og det er jo bare en konfirmasjon!

  Dere må ha masse lykke til i helga og gråt så mye du vil! Det hører tross alt til! 😉

  Like

  1.  Vi skal gjennom en del slike begivenheter i livet når vi stifter familie og får barn. Stadig nye milepæler. Etter at tre konfirmasjoner var over trodde jeg det neste skulle være tre brylluper. Men nå kom det en barnedåp før første bryllup. Sånne overraskelser skal vi ta med et smil og på strak arm! 😆

   Javisst skal jeg gråte.. jeg skal ta med et stort herrelommetørkle! 😉

   Like

 3.  Utebryllup på en øy hvor gjestene må fraktes med båt for å komme fram…
  Det høres jo helt supert ut! 🙂 Sikkert litt strevsomt med alt ting og tang som skal frem og tilbake, men så spennende da! 😀

  Nyt dagen og masse lykke til med bryllupet 🙂

  Om temmelig nøyaktig ett år er det vår tur…
  9. august neste år skal vår eldste gifte seg, så når det nærmer seg kan jeg kanskje trenge noen gode råd og tips fra en som har ‘vært der’ 😉

  Like

  1.  Komplisert, ja! Men de unge har virkelig planlagt og tenkt på nesten alt. Enkelte ting ble avklart veldig tett innpå.… for eksempel var det ikke mange som var klar over mørket som kom, og noen flere lykter hadde vært lurt.

   Det blir et spennende år, men du.. ikke foreslå å ta det utendørs langt fra bilvei eller ut til havs. Det er så mange andre alternativer!!!

   Like

  1.  det regnet på fredag, og det regnet natt til søndag, men det meste av selskapet og bryllupet var regnfritt. Litt regn fikk vi i håret da vi reiste fra øya. At bruden fikk regndråper i håret betyr lykke, ikke sant? 😀

   Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s