Et minnedypp i fuglebilder

I forbindelse med mitt innlegg om hvordan fugler greier å fly, ble jeg invitert til fugleforum.no. Nysgjerrig som jeg er har jeg stupt inn i forumet og har gjort en del tabber der..

Men, det har ført til at jeg har begynt å lete etter fuglebildene mine, og hvilke som er gode nok til å bli presentert der. Jeg fant selvfølgelig igjen turen min til Østensjøvann i 2009 da jeg møtte Inger Johanne som også blogget på VGB.

Inger Johanne, Riskymor og jeg gikk en hyggelig tur rundt en del av vannet og tok hundreogørten bilder av fuglene over vannet den lørdagen…

På Facebook har Riskymor begynt å tenke på å besøke Østensjøvannet igjen, og jeg er fristet til å gjenta suksessen jeg også!

Det ble nærbilder og bilder at fugler i det fjerne.. men jeg ble fascinert av denne her som tydeligvis syntes det var viktigere med den brødbiten enn å komme seg vekk fra meg!

Lysspill i fuglefjær… jo, fugl er nok en dille!

Da tasser både fuglen og jeg ut av blogginnlegget.. Håper du også likte gjensynet med disse bildene! 🙂

12 thoughts on “Et minnedypp i fuglebilder

 1. Tror ikke jeg har sett disse før, men så er jo hukommelsen min verre enn et brød sitt også, da 😀
  Nydelige… vedder på at du har mange flere som du ikke tror er gode nok til å legge ut her, men de ER det, for tenk så det atte!

  Like

  1. Så hyggelig at du liker bildene mine.. da kan jeg kanskje våge å legge ut ennå flere av bildefilene fra den gang! 😛 Jeg må bare være forsiktig så jeg ikke fyller på Sjalles bloggportal!!

   Like

 2. Det gjorde jeg carpe, fugler er fascinerende 🙂 Det er mange av dem her om dagen og mest spennede er ærfuglenes dans i sundet. Hannene slår med fjærene, brisker seg for damene, det er sikkert slik de leser hvem de vil ha seg med.
  Om jeg får råd engang, skal jeg investere i speilrefleks med skikkelig zoom, og et skikkelig teleskop for å studere fuglene nærmere. Det er en fryd.

  Like

  1. det er veldig gøy med speilreflekskamera, men jeg har ikke skikkelig zoom, egentlig.. så da får det stå til, for stort sett vil det alltid kreves en beskjæring!

   Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s