Noen av Gran Canarias alle katter..

Er det noe som er typisk for de stedene vi har vært på ferie i syden, er at det er mange gatekatter! En fordel med å ha de er helt sikkert at de holder bestand av mus, rotter og andre skadedyr nede..

Vi blir advart mot å ta dem inn eller mate dem, men vi ser likevel at det står mye kattemat og vann stående rundt søppelcontainerne og der det er naturlig.. Så det ER noen som bryr seg der også!

Disse kattene som jeg ser som jeg tviler på er huskatter er selvstendige dyr som tilpasser seg områdene der vi ferierer. Oppurtinister, er det noen som ser på dem som; de tigger mat og de greier seg i varme klimaer. Mange ser på som uønskede og kan plage dem.

Katten som er et “rovdyr” som greier seg bedre der nede enn her i Skandinavia. Jeg undrer meg likevel over at de er så velstelte som de er og tror nok at noen av disse er “huskatter” likevel..?

8 thoughts on “Noen av Gran Canarias alle katter..

  1. Skjønne kattepuser og fine bilder. Kattene der nede er vel omtrent som låvekatter i vår del av verden. De får et minimum av mat og ly og en kos i ny og ne, resten får de skaffe seg selv. 🙂

    Like

  2. De ser jo ut som noen skikkelige kosekatter. Villkatter eller ikke. Jeg synes det er flott at folk setter ut både mat og ikke minst vann til dem. 🙂

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s